Uslovi korišćenja

Politika privatnosti

 

Poštujući vašu privatnost i značaj zaštite podataka o ličnosti HYGGE BOTANICAL PR MAJA RADIVOJEVIC (U daljem tekstu HYGGE BOTANICAL) (www.hyggekozmetika.com) vas obaveštava o svojoj politici privatnosti u vezi sa korišćenjem veb sajta, vašim pravima, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.Sve informacije iz porudžbine su potpuno sigurne, jer ih ni pod kojim uslovima nećemo ustupati trećem licu, što osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa nama. Da bismo uspešno obradili narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

 

Prilikom kupovine kod nas  primenjuju se mere bezbednosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup vašim ličnim podacima.

HYGGE BOTANICAL ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

 

Kolačići

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na računaru ili mobilnom uređaju kada posetite neku stranicu. Oni se koriste za različite svrhe, kao što su prikupljanje podataka o posetiocima stranice, pamćenje izbora korisnika i poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Kada posetite neku stranicu, kolačići se preuzimaju i čuvaju na vašem uređaju. Oni sadrže informacije o tome koje stranice ste posetili, koliko ste vremena proveli na njima i koje opcije ste odabrali.

Sajt www.hyggekozmetika.com koristi kolačiće (cookies) da vam pomogne da prilagodite korišćenje Interneta sopstvenim potrebama.

Kolačići su bezbedni za vaš uređaj i ne sadrže lične informacije. Međutim, ako ne želite da kolačići budu čuvani na vašem uređaju, možete ih isključiti u postavkama vašeg pretraživača. Ipak, treba imati u vidu da isključivanje kolačića može uticati na rad i funkcionalnost nekih stranica.

 

Načini plaćanja

Plaćanje se vrši po preuzimanju, gotovinski, ili uplatom na račun (pomoću uplatnice) u iznosu uvećanom za troškove dostave. Plaćanje platnom tj. kreditnom karticom trenutno nije moguće.

 

Dostava

Svi poručeni proizvodi se uvek šalju kurirskim službama u najkraćem mogućem roku, a trošak dostave zavisi od težine paketa. Za porudžbine preko 7000 din. dostava je besplatna.

 

Reklamacije

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj, molimo vas da nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (broj porudžbine, ime, prezime, telefon) u roku od 2 dana (48h) i dostavite slike u prilogu maila i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem, odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo vas o daljem postupanju.Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Hygge botanical se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim korisnicima.

 

KONTAKT

Hygge Botanical PR

0642310993

Stepenička 9

11221, Beograd